Volwassenen/ouderen

Wij zoeken samen met u en uw direct betrokkenen naar een oplossing, zodat u zo goed mogelijk kunt functioneren in uw eigen woon-, leef- en werkomgeving.

Het doel van de therapie is het bereiken of behouden van een zo groot mogelijke zelfstandigheid binnen dagelijkse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de uitvoer van praktische handelingen zoals koken, boodschappen doen of het uitvoeren van uw hobby. Maar ook bij het vinden van een balans in de energieverdeling gedurende de dag kan een ergotherapeut u helpen.

Inge Welling en Inge Kamps werken samen met diverse hulpverleners waaronder de wijkzorg en bijvoorbeeld de fysiotherapie. De vraag naar ergotherapie neemt toe, omdat ergotherapie in de thuissituatie bewezen effectief is en ervoor zorgt dat u langer zelfstandig en veilig kan blijven wonen in uw eigen omgeving.

Hulp aan huis

Ergotherapie in de thuissituatie is bewezen effectief. Het zorgt ervoor dat u langer zelfstandig en veilig kunt blijven wonen. Onze ergotherapeuten Inge Welling en Inge Kamps komen daarom graag bij u langs om met elkaar, in uw vertrouwde omgeving, invulling te geven aan de hulpvraag. Daarbij werken ze nauw samen met diverse hulpverleners, zoals een fysiotherapeut, de huisarts, een diëtist of wijkzorg. Gezamenlijk met u, maar ook met uw naastbetrokkenen, gaan we op zoek naar praktische oplossingen.

Via deze website informeren wij u over ergotherapie en wat wij als ergotherapeut voor u kunnen betekenen. Heeft u een vraag? Mail of bel ons, wij helpen u graag verder.